Aspro Prodinvest- www.aspro.ro
ASPRO PRODINVEST Constructii si amenajari interioare - Fondata in 1996 Clientii ASPRO PRODINVEST sunt beneficiari fericiti. ASPRO PRODINVEST Antreprenor general ASPRO PRODINVEST Profesionisti in constructii si amenajari interioare ASPRO PRODINVEST Portofoliu de clienti pentru toate tipurile de constructii civile si industriale
Expertiza ASPRO PRODINVEST - Tipuri de Lucrari

Tipuri de ACTIVITATI de constructii

ale ASPRO Prodinvest

Constructii Industriale si Rezidentiale

Constructia de cladiri verzi de ASPRO PRODINVEST Constructii si amenajari interioare; Antreprenor General

Ca urmare a experientei acumulate de ASPRO in cei aproape 20 de ani de activitate in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare alaturi de unii dintre cei mai mari jucatori pe piata constructiilor din Bucuresti si din tara (putem enumera colaborarea cu firme de prestigiu cum sunt: ACMS, BAUPARTNER, BOG'ART, HEBERGER, MOTA ENGIL, STRABAG) lista serviciilor noastre s-a completat si cu cea de ANTREPRENOR GENERAL.
Lista serviciilor noastre in domeniul constructiilor civile si industriale acopera urmatoarele zone :
 • Antreprenoriat general
 • Arhitectura si proiectare
 • Management de proiect si consultanta
 • Infrastructura cladirilor
 • Lucrari de structura si fatada
 • Structuri si confectii metalice
 • Fatade de aluminiu, metal si sticla
 • Hidroizolatii si termoizolatii
 • Incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC)
 • Instalatii
 • Sisteme de management al cladirii / instalatii electrice
 • Lucrari de finisaj si amenajari interioare
 • Amenajarea spatiilor verzi

Utilizand metode si tehnologii moderne am reusit sa obtinem timpi de executie redusi fiind cunoscuti pentru respectarea termenelor si calitatea executiei.
Dezvoltarea companiei noastre in ultimii ani a fost dirijata preponderent pe cresterea calitativa a lucrarilor cat si a dezvoltarii profesionale a angajatilor.
Proiectele complexe au reprezentat provocari care au fost implementate cu succes de echipele ASPRO, aducand plusvaloare in relatiile cu clientii nostri, devenind parteneri de incredere.


Cladiri VERZI

Constructia de cladiri verzi de ASPRO PRODINVEST Constructii si amenajari interioare; Antreprenor General

In ultimii 3 ani am inceput colaborarea cu parteneri intr-o zona care se dezvolta intr-un ritm din ce in ce mai rapid: CLADIRILE VERIZI.


Cladirile verzi sunt cladirile viitorului prin aportul pe care il aduc mediului inconjurator, folosind materiale recuperate si reutilizate cu impact poluant minim.
Aceste cladiri sunt concepute sa asigure un climat placut in interior fara a folosi surse poluante ce se raspandesc in aer.

Case PASIVE

Constructia de case apsive de ASPRO PRODINVEST Constructii si amenajari interioare; Antreprenor General

Un alt proiect important al companiei ASPRO este dezvoltarea unui proiect pilot pentru realizarea de CASE PASIVE.


Casele pasive au devenit un standard acceptat international pentru arhitectura sustenabila.
Ideea si proiectul originar a fost dezvoltat in Germania, iar in acest moment s-a raspandit in toata lumea. In Europa centrala au fost realizate peste 20.000 de locuinte certificate.
Deocamdata exista doar un institut in Germania, la Darmastadt care poate da certificari pentru case pasive.

Casele pasive ca si concept pot fi realizare si pentru locuinte cat si pentru sedii de birouri oferind un climat mai sanatos ocupantilor acestor cladiri.

Conceptul de casa pasiva este o cladire cu consum foarte mic de energie necesar asigurarii unui ambient comfortabil. Acest concept este aplicabil oriunde in lume. Diferentele apar in adaptarea din proiectare la cerintele climatice locale.

Ce este atat de special in conceptul de "CASA PASIVA"? Totul tine de detalii:

 1. Asigurarea unui inalt nivel de termoizolare asigurat tuturor elementelor de structura si anvelopa.
 2. Tamplarie dedicata pentru case pasive cu geam tripan de min 52mm grosime
 3. Eliminarea puntilor termice - adica zonele exterioare ale cladirilor sa nu permita transfer termic catre suprafetele interioare ale cladirilor.
 4. Etansarea anvelopei cladirii - nu mai sunt permise pierderi de aer din interior si nici din intrari din exterior.
 5. Ventilatie confortabila completata de sisteme de recuperare a caldurii - cladirea fiind etansa devine necesara ventilatia cu aport de aer proaspat. In acest fel automat se va pastra in casa cu ajutorul unui ventilator cu consum mic de energie un aer proaspat eliminind senzatia de aer statut pe care o resimtim cand intram intr-o casa neaerisita.
  Se elimina pierderile de caldura prin deschiderea geamurilor.
  Aerul viciat si cu miros neplacut va fi extras din incaperi si prin intermediul unui schimbator de caldura va ceda caldura unui acumulator termic si apoi va fi evacuat afara.
  Aerul proaspat introdus trece prin schimbatorul de caldura , va fi preincalzit cu caldura din acumulatorul termic si va asigura un aer curat.
  In acest fel se asigura un confort superior cu o pierdere de caldura extrem de mica, randamentul acestor instalatii atingind 90%.

Case SUSTENABILE

Constructia de cladiri verzi de ASPRO PRODINVEST Constructii si amenajari interioare; Antreprenor General

In aceasta zona se acumuleaza toata experienta ASPRO obtinuta din toate domeniile constructiilor de cladiri.


Din punctul nostru de vedere o casa sustenabila va contine toate elemente din zona caselor verzi, a caselor pasive dar este necesara o proiectare de inalt nivel tehnologic.
CASA SUSTENABILA - CASA VIITORULUI in conceptia ASPRO este o casa care trebuie sa fie comfortabila, sa fie dotata cu o tehnologie prietenoasa cu cel care locuieste in ea.
Intr-o casa a "viitorului" noi nu vedem neaparat sisteme sofisticate controlate de tablete, bratari sau telefoane.
Conceptul nostru de casa a viitorului reprezinta simplificare dusa la extrem. Ca sa avem o casa comfortabila trebuie sa eliminam cat mai mult din elemente in miscare, motorase, senzori, echipamente ce produc campuri electromagnetice si radiatii.
Ca sa avem comfort la incalzire nu ne trebuie mari cheltuieli incluse in vane electrice, actuatoare si o multime de senzori. Nu trebuie decat o proiectare judicioasa realizata de un bun tehnolog care sa dimensioneze corect diametrele tevilor si debitele necesare pentru a asigura necesarul termic pentru fiecare zona.
Controlul de va face dintr-un singur loc, vom avea un numar redus de pompe (costuri mici de intretinere si de reparatii), sistemul va putea fi reglat de oricine de la un singur buton fara a fi nevoie de un specialist.
Printr-o proiectare judicioasa se va stabili curba termica a casei ce va fi asigurata prin dimensionare mecanica, iar utilizatorul final printr-o rotatie usoara a unui buton fizic sau virtual (de pe calculator sau telefon) va scadea sau creste temperatura si sau ventilatia asigurandu-si comfortul dorit, inclusiv de la distanta.
Ceea ce vedem noi in casa sustenabila este eliminarea dependentei de un specialist care este de multe ori indisponibil cand ai nevoie de el.
Prin proiectare la un inalt nivel tehnologic se poate asigura realizarea unei case care sa necesite intervale foarte rare de interventie in mentenanta si service, sa fie anuntate din timp eventuale defectiuni pentru nu fi necesare interventii in urgenta.


Zagazului 4C - Aspro antreprenor general

Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - Complex de locuinte -Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - ASPRO Prodinvest Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - Complex de locuinte -Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - ASPRO Prodinvest Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - Complex de locuinte -Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - ASPRO Prodinvest Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - Amenajari interioare - Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - ASPRO Prodinvest Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - Amenajari interioare - Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - ASPRO Prodinvest Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - Complex de locuinte -Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - ASPRO Prodinvest Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - Complex de locuinte -Zagazului 4C - Aspro antreprenor general - ASPRO Prodinvest

Madrigalului 42 bloc rezidential de lux

Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2013 MDRG finalizare structura 1 - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2013 MDRG finalizare structura 2 - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2013 MDRG finalizare structura 3 - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2013 MDRG finalizare structura 4 - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2013 MDRG execuitie zidarie - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2013 MDRG executie termosistem 1 - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2013 MDRG executie termosistem 2 - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2013 MDRG montaj fatada ventilata - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2014 MDRG finisaje interioare 1 - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2014 MDRG finisaje interioare 2 - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2014 MDRG finalizare piscina - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2014 MDRG montaj balustrade - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2014 MDRG zona acces - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2013 MDRG randare proiect fatada - ASPRO Prodinvest Madrigalului 42 bloc rezidential de lux - 2014 MDRG fatade finalizate - ASPRO Prodinvest

2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general

2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2007 Delta exterior initial 1 - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2007 Delta interior initial 1 - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2007 Delta structura interioara 1 - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2007 Delta structura interioara 2 - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2007 Delta reparatie structura acoperis - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2007 Delta refacere acoperis - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2007 Delta executie scara balansata - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2007 Delta montaj fatada - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2008 Delta fatada - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2008 Delta showroom et 1 - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2008 Delta showroom et2 1 - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2008 Delta showroom et2 2 - ASPRO Prodinvest 2007-2008 Delta Distribution - Aspro antreprenor general - 2008 Delta showroom et2 - ASPRO Prodinvest

Hala ASPRO Otopeni

Hala ASPRO Otopeni - 2008 Hala Aspro fundatie - ASPRO Prodinvest Hala ASPRO Otopeni - 2008 Hala Aspro stllpi parter - ASPRO Prodinvest Hala ASPRO Otopeni - 2008 Hala Aspro structura 1 - ASPRO Prodinvest Hala ASPRO Otopeni - 2008 Hala Aspro structura 2 - ASPRO Prodinvest Hala ASPRO Otopeni - 2009 Hala Aspro hidroizolatie - ASPRO Prodinvest Hala ASPRO Otopeni - 2009 Hala Aspro montaj fatada - ASPRO Prodinvest Hala ASPRO Otopeni - 2009 Hala Aspro amenajari exterioare - ASPRO Prodinvest Hala ASPRO Otopeni - 2009 Hala Aspro exterior final - ASPRO Prodinvest Hala ASPRO Otopeni - 2010 Hala Aspro amenajari interioare 1 - ASPRO Prodinvest Hala ASPRO Otopeni - 2010 Hala Aspro amenajari interioare 2 - ASPRO Prodinvest Hala ASPRO Otopeni - 2010 Hala Aspro amenajari interioare 3 - ASPRO Prodinvest

Constructii cladiri la cheie

Constructii cladiri la cheie - 2007 Fundatii - ASPRO Prodinvest Constructii cladiri la cheie - 2007 placa peste parter - ASPRO Prodinvest Constructii cladiri la cheie - 2007 zidarii ytong - ASPRO Prodinvest Constructii cladiri la cheie - 2008 amenajari interioare 1 - ASPRO Prodinvest Constructii cladiri la cheie - 2008 amenajari interioare 2 - ASPRO Prodinvest Constructii cladiri la cheie - 2008 amenajari interioare 3 - ASPRO Prodinvest Constructii cladiri la cheie - 2008 cladire finalizata - ASPRO Prodinvest

Biserica Sf Charbel

Biserica Sf Charbel - 2012 Biserica altar - ASPRO Prodinvest Biserica Sf Charbel - 2012 Biserica luminator - ASPRO Prodinvest Biserica Sf Charbel - 2012 Biserica naos - ASPRO Prodinvest Biserica Sf Charbel - 2012 Biserica zona altar - ASPRO Prodinvest

Cristal Tower pereti si plafoane 3D

Cristal Tower pereti si plafoane 3D - 2011 Cristal Tower pereti 3D 1 - ASPRO Prodinvest Cristal Tower pereti si plafoane 3D - 2011 Cristal Tower pereti 3D 2 - ASPRO Prodinvest Cristal Tower pereti si plafoane 3D - 2011 Cristal Tower plafon 3D 1 - ASPRO Prodinvest Cristal Tower pereti si plafoane 3D - 2011 Cristal Tower plafon 3D 2 - ASPRO Prodinvest Cristal Tower pereti si plafoane 3D - 2011 Cristal Tower finisaje 1 - ASPRO Prodinvest Cristal Tower pereti si plafoane 3D - 2011 Cristal Tower finisaje 2 - ASPRO Prodinvest Cristal Tower pereti si plafoane 3D - 2011 Cristal Tower final 1 - ASPRO Prodinvest Cristal Tower pereti si plafoane 3D - 2011 Cristal Tower final 2 - ASPRO Prodinvest Cristal Tower pereti si plafoane 3D - 2011 Cristal Tower final 3 - ASPRO Prodinvest

2014 Amenajare H&M Militari

2014 Amenajare H&M Militari - amenajare interior 1 - ASPRO Prodinvest 2014 Amenajare H&M Militari - amenajare interior 2 - ASPRO Prodinvest 2014 Amenajare H&M Militari - amenajare interior 3 - ASPRO Prodinvest

Termosistem fatade

Termosistem fatade - 2014 fatada bloc 12 etaje - ASPRO Prodinvest Termosistem fatade - 2014 fatada finalizata - ASPRO Prodinvest Termosistem fatade - 2014 detaliu decor fatada - ASPRO Prodinvest

Refacere terasa panouri si structura metalica

Refacere terasa panouri si structura metalica - 2013 RAMADA refacere terasa 1 - ASPRO Prodinvest Refacere terasa panouri si structura metalica - 2013 RAMADA refacere terasa 2 - ASPRO Prodinvest Refacere terasa panouri si structura metalica - 2013 RAMADA refacere terasa 3 - ASPRO Prodinvest

Montaj pergola Promenada mall

Montaj pergola Promenada mall - pregatire montaj - ASPRO Prodinvest Montaj pergola Promenada mall - Montaj plafoane - ASPRO Prodinvest Montaj pergola Promenada mall - Montaj plafoane - ASPRO Prodinvest Montaj pergola Promenada mall - Montaj plafoane - ASPRO Prodinvest Montaj pergola Promenada mall - Finalizare montaj - ASPRO Prodinvest

Consolidare Badea Cartan 3

Consolidare Badea Cartan 3 - fatada originala 2 - ASPRO Prodinvest Consolidare Badea Cartan 3 - fatada originala - ASPRO Prodinvest Consolidare Badea Cartan 3 - demisol existent - ASPRO Prodinvest Consolidare Badea Cartan 3 - 2000 Fatada vila consolidata - ASPRO Prodinvest Consolidare Badea Cartan 3 - 2000 interioare vila consolidata - ASPRO Prodinvest Consolidare Badea Cartan 3 - mansarda vila consolidata - ASPRO Prodinvest

Consolidare casa

Consolidare casa - 2010 Consolidare casa 1 - ASPRO Prodinvest Consolidare casa - 2010 Consolidare casa 2 - ASPRO Prodinvest Consolidare casa - 2010 Consolidare casa 3 - ASPRO Prodinvest Consolidare casa - 2010 Consolidare casa 4 - ASPRO Prodinvest Consolidare casa - 2011 Refacere acoperis 1 - ASPRO Prodinvest Consolidare casa - 2011 Refacere acoperis 2 - ASPRO Prodinvest Consolidare casa - 2011 Refacere fatada 1 - ASPRO Prodinvest Consolidare casa - 2011 Casa finalizata - ASPRO Prodinvest

Consolidare Reabilitare fatada

Consolidare Reabilitare fatada - 2010 Fatada initiala 1 - ASPRO Prodinvest Consolidare Reabilitare fatada - 2010 Fatada initiala 2 - ASPRO Prodinvest Consolidare Reabilitare fatada - 2010 fatada reabilitata 3 - ASPRO Prodinvest Consolidare Reabilitare fatada - 2010 fatada reabilitata 4 - ASPRO Prodinvest Consolidare Reabilitare fatada - 2010 fatada reabilitata 2 - ASPRO Prodinvest Consolidare Reabilitare fatada - 2010 fatada reabilitata 1 - ASPRO Prodinvest

Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare

Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Mario Plazza - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - OFC D&G - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Bucuresti trading expo - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Cabinet medical - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - MANSARDA - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - NORR-HOL - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - NORR-RECEPTIE1 - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - GCanale fatada - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Mediplus - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - MiniBlu - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Optiblu - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - SensiBlu PL-Carrefour - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - apartament 1 - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - mag Pietra Auchan - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - GCanale hala1 - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - GCanale hala2 - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Hala Valeni fatada - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Hala Valeni structura - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Lufkin Pl hol - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Lufkin bai - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Liceul Francez atrium1 - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Liceul Francez atrium2 - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Liceul Francez fatade - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Liceul francez sala polivalenta - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Vila stil francez - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Vila stil francez fatada - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Vila stil francez hol - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Vila stil francez - ASPRO Prodinvest Lucrari diverse de constructie si amenajari interioare - Casa stil Brancovenesc iarna - ASPRO Prodinvest

ASPRO Prodinvest

Constructii si amenajari interioare

Str. Ion Creanga 10k
OTOPENI - Ilfov

Tel: 0371.374.801; Fax: 0372.251.981; office@aspro.ro